Contact

  +32 2 340 10 80

Naar het contactformulier

Email

Service

Wij zijn er – wanneer en waar u ons maar nodig hebt

Onze service is net zo individueel als onze producten. Afhankelijk van de eisen kunt u kiezen tussen drie mogelijkheden: ESSENTIAL | PLUS | EXTRA.

 

ESSENTIAL

 

Onze ESSENTIAL-service vormt de veilige basis voor een efficiënte exploitatie van uw magazijn op de lange termijn. Alleen al dit servicepakket gaat verder dan de minimale wettelijke eisen. Gekwalificeerde servicetechnici, ervaring en knowhow garanderen de beschikbaarheid en de waarde van uw systemen.

PLUS

 

Onze PLUS-service stelt de duurzaamheid en rentabiliteit van uw magazijn zeker. Naast onderhoud biedt het pakket uitgebreide telefonische ondersteuning met een beschikbaarheid van 24/7, en een zeer efficiënt reserveonderdelenmanagement.

 

EXTRA

 

Als u meer verwacht, dan moet u de EXTRA-service kiezen. EXTRA omvat onder andere de volgende diensten: een actief onderhoudsmanagement, verhuizingenmanagement, modificaties, maar ook scholing en regelmatig softwaresupport. 

 

Voor deze en andere individuele diensten ontwikkelen wij graag samen met u een op maat ontworpen serviceplan.

 

Brochure downloaden
 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Kardex gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.

OK