Kardex Remstar Shuttle XP:

optimised utilisation of storage space in a compact footprint.

Kardex Remstar Shuttle XP - Optimised utilisation of storage space in a compact footprint

De Kardex Remstar Shuttle XP is een geautomatiseerde opslagunit die modulair is
opgebouwd en volgens het principe „goederen naar de man“ werkt.

 

De Shuttle XP kan uitgevoerd worden met opslagplateaus van smal tot wel 4mtr breed, de plateaus zijn ook leverbaar in diverse gewichtsclasses. De Shuttle XP zorgt voor een bijna onbeperkte flexibiliteit in opslagtypes en toepassingen. Daarnaast is de Shuttle XP ontworpen voor een koppeling aan een WMS software pakket waardoor de Shuttle XP uitermate geschikt is om snelheid en optimalisatie te brengen in bijvoorbeeld uw orderpick proces. De Shuttle XP kan eenvoudig voorzien worden van pick to light opties waardoor zelfs goedkope uitzendkrachten foutloos kunnen orderpicken.

 

De Shuttle XP heeft één opslagkolom aan de voorzijde en één aan de achterzijde met hiertussen een High Speed Lift systeem. Deze twee opslagkolommen zijn van boven tot onder voorzien van ophangprofielen. In combinatie met het ingebouwde en automatische hoogtemeetsysteem en de slimme constructies van de opslagplateaus kan de totale opslaghoogte van de Shuttle XP traploos en zelfs iedere 25mm worden benut.  Door deze eigenschap comprimeert u de ruimte tussen alle opslagniveaus en dit verzorgt de Shuttle XP ook nog eens volautomatisch bij ieder inslag en uitslag.   Kardex heeft haar Shuttle XP standaard voorzien van volautomatische deuren. Hierdoor wordt de opslag in de Shuttle XP totaal stofarm maar wordt ook de veiligheid gewaarborgd.  Daarnaast heeft de Kardex Shuttle XP nog een unieke functionaliteit, De Shuttle XP kan door dit deuren systeem in combinatie met een bijzondere besturing wisselend dubbele plateaus aanbieden in de werkopening, dit verzorgt een unieke performance.
 

Brochure downloaden
 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Kardex gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.

OK