Componenten

Handige componenten van de hoogste kwaliteit

Door volledig gebruik te maken van de beschikbare hoogte kun je goederen opslaan in stappen van 25 millimeter. Hiermee biedt de Shuttle XP maximale capaciteit op een minimale vloeroppervlakte. Elke afzonderlijke tray wordt gescand met behulp van de Optiflex-technologie en elektronische hoogtemeting om zeer compacte opslag mogelijk te maken.

 

Deze technologie maakt het mogelijk om items van verschillende hoogtes - van de kleinste schroef tot een doos of pallet - efficiënt op te slaan in één unit. Elke unit is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om de optimale veiligheid van het bedienend personeel en opgeslagen goederen te garanderen. Dit omvat onder andere automatische deuren in elke toegangsopening en een veiligheidslichtgordijn, dat zich direct voor de toegangsopening bevindt en de volledige werkruimte bewaakt.

 

Afsluitbare deuren

 

Components - Shutter doors

In elke unit zijn standaard automatische deuren aangebracht om personeel en opgeslagen goederen te beschermen en om geluidseffecten en tocht te verminderen.

 

Extractor

 

Components - Extractor

De extractor brengt de gevraagde tray met hoge snelheid rechtstreeks naar de toegangsopening of terug naar een vrije opslaglocatie binnen de unit  

 

L-profielen in de werkopening

 

Components - L-profiles in the access opening

De zijwanden van de toegangsopening zijn voorzien van L-profielen, waardoor meerdere trays in de toegangsopening kunnen worden geplaatst (dubbele toegang). Bovendien kan de werkpositie individueel worden aangepast aan de lengte van de operator.

 

Veiligheidslichtscherm

 

Components - Safety light barrier

Wanneer het veiligheidslichtscherm voor de toegangsopening is geactiveerd, worden alle bewegingen op het apparaat onmiddellijk stopgezet.

Toepassingsgebieden:
  • Order picking
  • Batch picking
  • Consolidatie
  • Sorteren
  • Replenishment
Brochure downloaden
 
OK