Kardex Remstar Shuttle XP

Acht redenen om de Shuttle XP te kiezen

1.

Bespaar ruimte / maak gebruik van de hoogte

De vloeroppervlakte kan verminderd worden tot 85% dankzij de opslag van trays met intervallen van slechts 25 millimeter.

2.

Minder mankracht vereist

De benodigde goederen worden automatisch naar de operator gebracht, waardoor er een onproductieve tijd wordt bespaard in plaats van rondbewegen en zoeken. Optioneel geïntegreerde pick-to-light-systemen (LED) geven de opslaglocatie en de benodigde hoeveelheid goederen weer, waardoor zeer hoge pick-prestaties worden gegarandeerd

3.

Ergonomisch ontwerp

De bediener hoeft niet langer te rekken of bukken om de opgeslagen goederen te bereiken, omdat de Shuttle XP werkt volgens het goederen-naar-persoon-principe: de bestelde onderdelen worden automatisch overgebracht naar de ergonomisch ontworpen toegangsopening. De trays kunnen op een individueel ingestelde werkhoogte worden geleverd.

4.

Verbeterde veiligheid

De Shuttle XP zorgt niet alleen voor gecontroleerde toegang tot afzonderlijke trays, maar maakt ook nauwkeurige tracking mogelijk om vast te stellen welke operator toegang heeft tot een bepaalde tray. De sluit deuren beschermen zowel het bedienend personeel als de goederen. De geluidsemissies worden ook aanzienlijk verminderd.

5.

Precisie

Geïntegreerde pick-to-light-systemen, barcodelezers en software-interfaces garanderen een hoge mate van precisie. Koppelingen naar transportsystemen, robotarmen of hefapparatuur garanderen maximaal comfort op de werkplek.

6.

Flexibiliteit

Elke tray kan afzonderlijk worden ingesteld overeenkomstig de vereisten van de operator. Zowel de lasten als de secties kunnen worden aangepast: het instellen van lage snelheden voor kwetsbare goederen, het opslaan van vaak bestelde goederen in de buurt in de "gouden zone", het creëren van toegangsrechten voor trays, het opslaan van trays met verschillende gewichtscapaciteiten in één enkele eenheid, en nog veel meer.

7.

Modulariteit

Dankzij het modulaire ontwerp kan de unit-hoogte snel en kosteneffectief worden aangepast aan veranderende omstandigheden op locatie en op de werkplek.

8.

Betrouwbaarheid

Met de brede installatie basis van de verticale liftsystemen levert de Shuttle XP nog ongeëvenaarde gebruikstijden. Of het nu gaat om ontwerp, productie, opstelling of service, de Shuttle XP laat dagelijks zien waarom het één van de toonaangevende producten in zijn segment is.

Voordelen in één oogopslag:
  • Snellere toegangstijden
  • Toename van goederenomzet
  • Meer opslagruimte op een veel kleinere vloeroppervlakte
  • Nauwkeurige inventarissen dankzij integratie in interne ERP-systemen
  • Meer veiligheid en bescherming voor operators
  • Verbeterde ergonomie
  • Modulaire uitbreidbaarheid
Brochure downloaden
 
OK