Opties

Maximale flexibiliteit met één systeem voor alle gebieden

De Verticale Buffer Module kenmerkt zich door een breed scala aan opties, voor maximale flexibiliteit in het magazijn. Componenten kunnen geïntegreerd worden zowel voor als na de installatie. Omdat het nieuwe orderpicksysteem zowel modulair als schaalbaar is, kan het perfect worden aangepast aan de bestaande processen en beschikbare ruimte. 

 

Uitneemopening

 

Various access openings and picking stations

Kies de uitneemopening die het best voldoet aan uw eisen. Op elk systeem kunnen tot vier uitneemopeningen worden geïnstalleerd en met elkaar gecombineerd.

 

LED pointer

 

LED pointer

De LED pointer ondersteunt de operator om de goederen op de juiste positie in de bak te plaatsen in het picking station. De LED pointer is een vaste high-power LED lichtbron die de operator laat zien van welke positie/locatie hij moet picken. Elke positie kan afzonderlijk worden geselecteerd zonder kalibratie. Het artikel dat gepickt moet worden, kan door middel van een lichtstraal eenvoudig door de operator geïdentificeerd worden.  

 

Positie indicator

 

Position indicator

De indicator op het display van het bedieningspaneel helpt de operator om de opslaglocatie in de bak/lade te identificeren. Lang en tijdrovend zoeken naar het gewenste artikel is niet langer nodig. De positie indicator begeleidt de operator snel en betrouwbaar naar de juiste plaats.

 

LED verlichting

 

LED lighting

De externe LED verlichting boven de uitneemopening maakt het picken voor de operator eenvoudiger, vooral als de omgevingsverlichting niet optimaal is. Het licht kan via een gebruikers display aan en uit worden geschakeld.  

 

Lichtindicatie

 

Optical status signals

De lichtindicatie helpt de operator bij het picken vanorders en opslaan van goedere. Lang en tijdrovend zoeken is niet langer nodig. De positie indicator begeleidt de operator snel en betrouwbaar naar de juiste plaats.

 

Barcode scanner

 

Access openings

Een barcode scanner is optioneel. Deze scant automatisch de barcode van de bak die vervolgens geregistreerd en opgeslagen wordt.

 

RFID scanner

 

Fixed RFID scanner

Het gebruik van een RFID scanner is ook mogelijk in plaats van een barcode scanner. Het kan dezelfde functies uitvoeren als de vaste barcode scanner.

 

ESD uitvoering

 

ESD version

ESD bescherming wordt geboden om de opgeslagen goederen tegen elektrostatische ontlading te beschermen. De ESD uitvoering van de Verticale Buffer Module eist dan dat deze wordt uitgerust met   ESD-compatibele bakken / trays.

 

Brandbeveiliging

 

Fire protection

Om aan de brandveiligheidseisen van de klanten te voldoen, kan de Verticale Buffer Module uitgevoerd worden met gassproeiers of sprinklerleidingen voor gas of water brandblussystemen.

 

Een mix van bakken en trays

 

Mixed storage

Een mix van bakken en trays met verschillende breedtes (b.v., 600 x 400 mm, 640 x 440 mm, or 625 x 425 mm) kunnen in één unit opgeslagen worden. De trays hebben bruikbare binnenafmetingen van ten minste 610 x 410 mm en zijn tussen de 40 en 75 mm hoog. Ze dienen als dragers voor het opslaan van bakken, kartonnen dozen, of kleine onderdelen.

 

Automatische hoogtecontrole

 

Automatic height detection

Elke toegangsopening is standaard voorzien van een hoogte controlesysteem. Zo kunnen artikelen met vier verschillende hoogtes opgeslagen en beheerd worden.

 

Veiligheidscontrole

 

Clearance control

Deze optie dient om gevoelige en waardevolle goederen te beschermen en het risico van een crash situatie verminderen. Verticale lichtschermen monitoren en controleren toelaatbare bakhoogtes. In het geval van een foutmelding zal de machine niet in beweging komen, of een beweging wordt onderbroken. Een foutmelding zal direct gerapporteerd worden.  

 

Bevestigingsknop

 

Confirmation button

Een externe bevestigingsknop is optioneel verkrijgbaar voor het picking station. De operator kan deze gebruiken om een gepickt artikel of opslag te bevestigen. De bevestigingsknop is geïntegreerd in de uitneemopening / picking station. 

 

RFID scanner voor user login

 

RFID scanner for user login

Een optionele RFID-scanner voor de user login is geïntegreerd in de console van het bedieningspaneel.

 

Extra socket en interfaces

 

Extra socket and interfaces

Een externe socket en meerdere interfaces (2x USB, 1x Ethernet), zijn mogelijke opties voor het picking station. 

Brochure downloaden
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK