Kardex Remstar LR 35

Snel en efficiënt verzamelen van kleine onderdelen

Snel en efficiënt verzamelen van kleine onderdelen

 

Hoge pickprestaties op basis van bakwisselingen en het aantal orderregels. Is de Kardex Remstar LR 35 zeer geschikt om met precisie hoge pickprestaties van kleine en lichtgewicht onderdelen mogelijk te maken. Een station kan bestaan uit één of meer units.

Hoge pickprestaties – veilig en nauwkeurig

De Kardex Remstar LR35 is een uiterst efficiënte oplossing voor opslag en het verzamelen van lichtgewicht onderdelen en goederen met een klein volume. Door de hoge pickprestaties is het systeem zeer geschikt op verschillende gebieden: Het systeem verhoogt de productiviteit en heeft een laag energieverbruik, of het nu gebruikt wordt om een productie afdeling te voorzien van een breed scala aan producten, als bufferopslag op de assemblage afdeling of voor het verzamelen van langzaamlopers in het magazijn. Tevens zijn zeer waardevolle goederen beveiligd vanwege gecontroleerde toegang.

 

 

Direct advies over LR35

Energie efficiëntie en integratie

De Kardex LR35 verbruikt een derde van de energie van vergelijkbare systemen door gebruik van de nieuwste technologie en slimme innovaties in het ontwerp. Hierdoor is energieterugwinning niet noodzakelijk.


De Verticale Buffer Module kan eenvoudig gekoppeld worden aan bestaande productie en sofware systemen en kan hiermee perfect worden aangepast aan de bestaande processen en beschikbare ruimte. Een mix van trays en bakken kan in de Kardex Remstar LR35 artikelen met vier verschillende hoogtes op elkaar afstemmen. 


Naast barcode scanners voor het identificeren van de goederen en pick-to-light technologie om de picksnelheid en nauwkeurigheid te verhogen, kan het systeem ook aangesloten worden op bestaande conveyor systemen, transportsystemen zonder besturing en Servus ARC Shuttle-systemen.


De Kardex Remstar LR35 biedt een modern bedieningsconcept gebaseerd op een nieuwe software architectuur en touchscreen, dat alle informatie en activiteiten op een eenvoudige manier laat zien. Hierdoor is het niet nodig om medewerkers een tijdrovende training te laten volgen.

 

Ergonomie 

De Verticale Buffer Module kenmerkt zich door ergonomisch ontworpen picking stations om het picking proces te vergemakkelijken. Met een kanteling van 20 graden biedt de draaitafel een ideale ergonomie voor de gebruiker, waardoor het pickstation eenvoudig te bedienen is. Dit garandeert een snelle en gemakkelijke opslag en orderpicking.


De artikelen worden getransporteerd naar het picking station volgens het goederen-naar-de-man principe om loopafstanden te minimaliseren. Het slimme ontwerp van de Verticale Buffer Module biedt altijd voldoende werkruimte aan de operator.

 

Contact over LR35

 

Slow-moving parts
management

 

Vertical Buffer Module - Slow-moving parts management

Dankzij de hoge pickprestaties en opslagcapaciteit is de Kardex Remstar LR 35 ideaal voor het verzamelen van artikelen met een lage omloopsnelheid. Deze oplossing maakt het mogelijk om veel verschillende items in kleine hoeveelheden te picken. Dit is zeer effectief en ruimtebesparend voor bedrijven die veel langzaamlopers in voorraad hebben. De voorraad kan gelijktijdig aangevuld worden. De aansluiting op conveyorsystemen is ontwikkeld voor continu transport van ingaande en uitgaande bakken, waarmee de orderpickprestaties nog verder kunnen worden verbeterd.

 

Set assembly/supplying assembly areas

 

Vertical Buffer Module - Set assembly/supplying assembly areas

De Kardex Remstar LR 35 haalt uitzonderlijk hoge orderpickprestaties en kan goederen van uiteenlopende afmetingen bijzonder efficiënt opslaan en bufferen. Dit systeem creëert de ideale condities voor het intelligent samenstellen van assemblagekits met verschillende componenten. Bakken met vooraf geplickte orders worden in een buffer geplaatst zodat ze just-in-time beschikbaar zijn en een ongestoord assemblageproces mogelijk maken. Op deze manier zijn de juiste componenten altijd beschikbaar. In combinatie met conveyor-technologie kunt u de ideale condities voor een optimale materiaalstroom realiseren.

Feiten en cijfers

Kardex Remstar LR 35

Prestaties
Hoge pickprestaties op basis van bakwisselingen en het aantal orderregels
Max. totale gewicht 63 ton
Bakken

Standaard mini-load systeem

compatible bakken 600 x 400 mm
(max. 640 x 440 mm)

Gewicht 35 kg / bak
Systeemafmetingen
Width1.920 tot 10.470 mm
Depth2.350 mm
Height

3.000 tot 12.000 mm

voor bakken van 600 x 400

Systeem hoogtevariabel in stappen van 100 mm

 

De voordelen in één oogopslag
 • Verbeterde pickprestaties
 • Foutloze orderpicking
 • Flexibiliteit in termen van unit afmetingen, integratie en extra functies
 • Ergonomisch
 • Laag energieverbruik
 • Minder personeel nodig
 • Geoptimaliseerde opslagruimte- en opslagcapaciteit
  Brochure downloaden
  Kardex Remstar Vertical Buffer Family
   
  OK