De Kardex Remstar Lektriever is een softwaregestuurd, geautomatiseerd media-archief, waarin duizenden bestanden, video’s, cd’s, dvd’s etc. ondergebracht kunnen worden. De capaciteit van de Lektriever omvat maximaal 16 kasten met elk vier laden. Hij kan offline bediend of online met onze IT-systemen verbonden worden.

 

De Lektriever is net zo makkelijk te bedienen als een printer; één klik op het gewenste bestand of informatiedrager en de Lektriever zoekt en vraagt het gewenste medium op.

Voordelen:

Minder vloeroppervlakte nodig –De Lektriever bespaart meer dan 50% vloeroppervlakte in verhouding tot traditionele oplossingen.

 


Betere ergonomie
Op trapjes of ladders klimmen, bukken om een zware lading op te tillen etc. is nu verleden tijd. Ieder opslagvak wordt automatisch naar de bedieningsopening gebracht. De werkopening bevindt zich op ergonomisch verantwoorde hoogte en is makkelijk toegankelijk voor rolstoelen. We schatten dat hierdoor de productie met 40% groeit.


Brandbeveiliging en veiligheid
Iedere module kan worden uitgerust met een brandbeveiligingssysteem op basis van gasvormige blusstof. De toegang kan via een PIN-code, een kaartterminal of door elektrische sloten worden beveiligd.


Design
De Lektriever is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en afwerkingen.

 
OK