Kardex Remstar Horizontale Carrousel

Modulair ontwerp voor maximale flexibiliteit

horizontal-front

Het modulaire drager- en schapconcept bied optimaal gemak, hoge stabiliteit en maximale veiligheid.


Elk artikel is anders. Dat zelfde geldt voor elk bedrijf en zijn eigen, continu veranderende uitdagingen. Daarom is het ideaal als elk bedrijf kan vertrouwen op een modulair concept met standaard dragers waaraan standaard schappen worden bevestigd. En het is nog beter als het bedrijf de schappen zelf kan monteren volgens een indeling die het beste aansluit op de eigen behoefte. De Horizontale Carrousel van Kardex Remstar maakt dat allemaal mogelijk.

 

 

Dragers per 38 mm verstelbaar

 

Carrier design with 38 mm spacing

De dragers kunnen in hoogte worden versteld in stappen van slechts 38 mm. Met die succesformule biedt de Horizontale Carrousel een uitzonderlijk grote opslagcapaciteit en veel flexibiliteit. Met standaard bakken en de juiste indeling is het mogelijk een of meerdere opslagniveaus te winnen.

 

EXCLUSIEF: 180 ° roterende schappen

 

EXCLUSIVE: Shelf with 180° rotation

Omdat de schappen 180 graden kunnen worden gedraaid, kunnen ze op verschillende manieren worden ingezet. Het resultaat is een verbeterde handling van artikelen en meer flexibiliteit in opslag en orderpicking.

 
De 14 mm brede rand voorkomt dat de opslagen goederen van het schap afglijden. De goederen zijn dus ook veilig als de schappen horizontaal of gekanteld gemonteerd zijn. 

 

EXCLUSIEF: schapdikte van 26 mm

 

Shelf thickness of 26 mm

De schappen moeten veel kunnen dragen en verdragen. De robuuste schappen voorkomen vervorming bij zware, ongelijk verdeelde lading.

 

De schappen kunnen worden gefixeerd aan de drager. Dat voorkomt geluidsoverlast door trillende, lege schappen omdat ze vast met de drager zijn verbonden en geborgd. Dat komt tevens de veiligheid ten goede, aangezien lege schappen niet onbedoeld kunnen losraken.

Shelves
De schappen kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd

• voorover neigend
• horizontaal
• achterover neigend

 
OK