Horizontal Carrousel

Een effectieve oplossing voor snelle opslag en picking

Een horizontale carrousel van Kardex Remstar bespaart tijd door snelle, directe en betrouwbare toegang.

De horizontale carrousel van Kardex Remstar wordt gebruikt waar het verreist is om snel, betrouwbaar en kosten besparend goederen op te slaan en te picken. De horizontale carrousel kan gebruikt worden in processen waar snelheid van belang is, maar ook voor langzaamlopers is dit systeem geschikt.

 

Efficiënt opslag- en orderpicksysteem

Snelle orderpicktijden en hoge productiviteit. Dit zijn slechts een paar voorbeelden voor moderne en efficiënte intralogistiek voor magazijnen en distributiecentra. De horizontale carrousel van Kardex Remstar is hiervoor bijzonder geschikt. Dit systeem kan makkelijk worden aangepast en uitgebreid om aan al uw wensen te voldoen.

 

De perfecte samenwerking tussen de warehouse management software en de carrousel maken het mogelijk om precies te zien of het systeem optimaal in gebruik is. Het resultaat: een efficiëntere distributielijn, meer transparantie en meer flexibiliteit in het opslaan en terughalen van goederen, zelfs tijdens piekuren.

 

“Goederen-naar-de-man” principe

Welke goederen u ook opslaat – een betrouwbaar opslag- en orderpicksysteem zorgt voor lagere personeels- en opslagkosten. Alle systemen van Kardex Remstar werken volgens het “goederen-naar-de-man” principe. De Horizontale Carrousels verhogen de efficiëntie, maken optimaal gebruik van de ruimte zorgen ervoor dat het aantal pickfouten fors omlaag gaat. Het orderpickproces kan significant verhoogt worden door de inzet van batch picking. 

 

Nog een voordeel: alle units die behoren bij 1 werkstation werken gelijktijdig, dit garandeert permanente toegang tot de machine en verlaagt de wachttijden tot een minimum.  Snelheid en efficiëntie zijn de eigenschappen van een goed warehouse management systeem. Daarom zijn de horizontale carrousels van Kardex Remstar de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt en veelzijdig opslagsysteem.

 

Nauwkeurig en veelzijdig management

Smartpick 6000 biedt de perfecte oplossing voor professionele logistieke processen met hoge orderpick snelheden. Voor een hogere efficiëntie in de elektronica industrie adviseren wij u om gebruik te maken van de Smartpick 5200 software.

 

Voordelen in één oogopslag
  • Hoge orderpickprestaties en geen wachttijden dankzij batch picking
  • Hoge pick nauwkeurigheid door Pick- en Put-to-Light technologie
  • 24/7 beschikbaarheid
Download de brochure
Kardex Remstar Horizontal Brochure
Videos
 
OK