Kardex Remstar Towermat

Efficiënte en compacte opslag van buitenmaatse en extreem zware goederen

Towermat - Efficient and space-saving

Towermat verticaal liftsysteem – optimaal ruimtegebruik voor zware goederen

Een voorraad goederen met extreme afmetingen en gewichten vereist een bijzonder goed doordacht logistiek proces. Inefficiënt gebruik van ruimte voor de opslag van langgoed, plaatstaal, gereedschappen, pallets en gaascontainers leidde in het verleden tot zware fysieke processen en uiteindelijk zeer hoge kosten.
Kardex Remstar biedt dynamische en flexibele oplossingen voor deze specifieke problemen: de Towermat verticale liftsystemen. De opslag van goederen met een totaal gewicht tot 5000 kilogram per ladingdrager kan met de Towermat efficiënt worden geïntegreerd in elk logistiek proces. Het flexibele ontwerp van de Towermat maakt het mogelijk om optimaal gebruik van de beschikbare ruimte te maken. Dat betekent minder vierkante meters en maximaal profijt van de hoogte van het pand. Het resultaat: meer opslagcapaciteit en een hogere productiviteit in het logistieke proces.     


Large and flat design – the ideal system for sheet metal

Materialen met grote oppervlaktes tot 2.000 x 6.000 mm worden op bijzonder compacte wijze opgeslagen in het Towermat opslagsysteem voor plaatstaal en automatisch getransporteerd naar de operator. 

 

» Lees meer

Space-saving solutions for long goods

Gebruiksvriendelijkheid is uiterst belangrijk bij de opslag van langgoed. Buizen, profielen en soortgelijke goederen met een lengte tot 10.000 mm kunnen uiterst efficiënt worden opgeslagen en volledig automatisch worden getransporteerd.

 

» Lees meer

The all-round talent for storing pallets

Toekomstbestendige oplossingen op maat! Kardex Remstar hanteert dit principe ook als het gaat om opslag van bijzonder zware goederen zoals pallets of gaascontainers. 

 

» Lees meer

Flexibility for special forms such as tools

Opslag van zware, grote gereedschappen leidt tot grote uitdagingen: zware goederen met afwijkende vormen moeten op een veilige en ruimtebesparende wijze worden opgeslagen.

 

» Lees meer

Technische gegevens

Towermat FE EE
Systeem hoogtetot 25.000 mmtot 8.000 mm
Ladingdrager
Breedte tot 10.000 mm tot 8.200 mm
Dieptetot 2.000 mmtot 1.500 mm
Gewicht per ladingdrager
max. 5.000 kg 3.000 kg
Download de brochure
Kardex Remstar by Intertex Brochure
 
OK