Contact

  +32 2 340 10 80

Naar het contactformulier

Email

Producten

Computergestuurde, dynamische opslag- en pickingsystemen van Kardex - Ontwikkeld voor uw success

Vertical Buffer Module

Vertical Buffer Module

Scale your intralogistics.

Van het opslaan en bufferen van goederen met uiteenlopende afmetingen zoals onderdelen en gereedschappen voor uw productie tot zeer hoge picksnelheden van kleine onderdelen in uw magazijn. Met de Verticale Buffer Module kunt u uw grenzen verleggen als het gaat om snelheid, efficiëntie en energie-efficiëntie.


 

Verticale liftsystemen

Verticale liftsystemen - Shuttle XP, Shuttle XPlus, Shuttle XPMultiple - Optimale benutting van de opslagoppervlakte op minimale grondoppervlakte

Optimale benutting van de opslagoppervlakte op minimale grondoppervlakte

Hoge verplaatsingssnelheden, minimale wachttijden en daardoor een groter pickvermogen – de Shuttle XP verhoogt de productiviteit in uw magazijn, want onafhankelijk van de standplaats van het systeem zijn de goederen heel snel bij de medewerker. De zijdelingse opslaghoeken in de bedieningsopening maken een positionering van meerdere legborden binnen het werkbereik mogelijk. Zo kan bij één legbord worden gepickt, terwijl de extractor op de achtergrond het volgende legbord klaarzet.

 

Verticale carrousels

Verticale carrousels: Megamat RS, Megamat RS 180, Megamat - Enorme capaciteit op minimale ruimte

Enorme capaciteit op minimale ruimte

De compacte constructie van de Megamat RS biedt op een minimale grondoppervlakte een maximale opslagoppervlakte. Een integratie als vrijstaande carrousel of als verdiepingoplossing met meerdere bedieningsopeningen kan tot een hoogte van 10 meter probleemloos gerealiseerd worden. Door deze uiterst gecomprimeerde opslag wordt een maximale capaciteit gerealiseerd. Iedere Megamat RS kan als standaloneoplossing worden ingezet of indien nodig in een netwerk worden uitgebreid. Deze modulaire opbouw biedt u een maximale investerings- en toekomstgarantie.

 

Horizontale carrousels

Horizontale carrousels - Betrouwbare, snelle en efficiënte orderpicking bij geringe hoogte van de ruimte

Betrouwbare, snelle en efficiënte orderpicking bij geringe hoogte van de ruimte

Papierloze orderpicking is mogelijk zonder de bedrijfsorganisatie te hoeven wijzigen. In de Horizontal-carrousel kunnen verschillende artikelen worden opgeslagen. De Horizontal maakt het opslaan van maximaal 60 ton nuttige last mogelijk. Elk vak kan door vloeren in hoogte worden opgedeeld. De artikelen worden compact opslagen op een hele kleine ruimte.


Horizontale carrousels

Heavy-duty Systemen

Heavy Duty Units

Kardex Remstar in samenwerking met Intertex – Opslag en orderpicking van extreem zware en lange goederen
Met de Towermat en Intermat heavy-duty systemen beschikt Kardex Remstar over de ideale oplossing voor bedrijven die buitenmaatse en extreem zware goederen op een efficiënte, veilige en compacte wijze willen opslaan.

 

 

Lektriever

Lektriever

De Lektriever is een softwaregestuurde, geautomatiseerde mediaopslag die duizenden bestanden, video's, cd's, dvd's enz. kan beheren. Deze kan offl ine worden gebruikt of online met onze IT-systemen worden verbonden. De bediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk: De Lektriever zoekt automatisch en met één druk op de knop elk gewenst medium.

 

 

Lektriever

Brochure downloaden
ProductPortfolio
 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Kardex gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.

OK