Magazijnsystemen en software

Geautomatiseerde magazijnstellingen voor efficiëntie en ergonomie

Magazijnsysteem of magazijnstelling?

In een traditioneel magazijn met magazijnstellingen verliezen orderpickers vaak veel tijd met het zoeken naar de juiste goederen. Een geautomatiseerd magazijnsysteem zorgt ervoor dat dit niet meer nodig is. Lichamelijke klachten door bukken, tillen en reiken om goederen van een heftruck of stelling te pakken zijn verleden tijd!

 

Direct advies nodig?

Keuze voor een magazijnsysteem

In een magazijnsysteem liggen goederen stofvrij en veilig opgeslagen. Zoeken hoeft niet meer; met één druk op de knop worden de gewenste goederen naar de werkopening gebracht. Uw voordelen: een verbeterde ergonomie, minder pickfouten, een verkorte loopafstand voor de orderpickers en efficiëntie in uw warehouse. 

 

Optimaal gebruik van uw magazijnruimte

Op basis van uw wensen en de capaciteit van uw magazijn maken wij uw magazijnsysteem op maat. Het systeem is geschikt voor alle soorten distributiecentra en warehouses. Zware materialen of veel kleine onderdelen en artikelen, wij zorgen ervoor dat elke centimeter van uw magazijn wordt benut, zelfs in de hoogte!

 

Power Pick Global: software voor uw magazijn en voorraad

Orders worden door de Power Pick Global door het gehele fulfillment-proces begeleid en artikelen worden snel, nauwkeurig en op tijd aangeleverd. Van productie tot logistiek en distributie in vele bedrijfstakken; het systeem is geschikt voor allerlei toepassingen.

 

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikt magazijnsysteem. Heeft u bijvoorbeeld meer baat bij een horizontale carrousel of bij een verticale lift? Onze experts hebben kennis van alle logistieke vraagstukken. Wij komen graag bij u langs op locatie voor een passende oplossing in uw situatie en voorzien u van persoonlijk advies.

 

Neem contact op

Vertical Buffer Module

Vertical Buffer Module

Scale your intralogistics.

Van het opslaan en bufferen van goederen met uiteenlopende afmetingen zoals onderdelen en gereedschappen voor uw productie tot zeer hoge picksnelheden van kleine onderdelen in uw magazijn. Met de Verticale Buffer Module kunt u uw grenzen verleggen als het gaat om snelheid, efficiëntie en energie-efficiëntie.


 

Verticale liftsystemen

Verticale liftsystemen - Shuttle XP, Shuttle XPlus, Shuttle XPMultiple - Optimale benutting van de opslagoppervlakte op minimale grondoppervlakte

Optimale benutting van de opslagoppervlakte op minimale grondoppervlakte

Hoge verplaatsingssnelheden, minimale wachttijden en daardoor een groter pickvermogen – de Shuttle XP verhoogt de productiviteit in uw magazijn, want onafhankelijk van de standplaats van het systeem zijn de goederen heel snel bij de medewerker. De zijdelingse opslaghoeken in de bedieningsopening maken een positionering van meerdere legborden binnen het werkbereik mogelijk. Zo kan bij één legbord worden gepickt, terwijl de extractor op de achtergrond het volgende legbord klaarzet.

 

Verticale carrousels

Verticale carrousels: Megamat RS, Megamat RS 180, Megamat - Enorme capaciteit op minimale ruimte

Enorme capaciteit op minimale ruimte

De compacte constructie van de Megamat RS biedt op een minimale grondoppervlakte een maximale opslagoppervlakte. Een integratie als vrijstaande carrousel of als verdiepingoplossing met meerdere bedieningsopeningen kan tot een hoogte van 10 meter probleemloos gerealiseerd worden. Door deze uiterst gecomprimeerde opslag wordt een maximale capaciteit gerealiseerd. Iedere Megamat RS kan als standaloneoplossing worden ingezet of indien nodig in een netwerk worden uitgebreid. Deze modulaire opbouw biedt u een maximale investerings- en toekomstgarantie.

 

Horizontale carrousels

Horizontale carrousels - Betrouwbare, snelle en efficiënte orderpicking bij geringe hoogte van de ruimte

Betrouwbare, snelle en efficiënte orderpicking bij geringe hoogte van de ruimte

Papierloze orderpicking is mogelijk zonder de bedrijfsorganisatie te hoeven wijzigen. In de Horizontal-carrousel kunnen verschillende artikelen worden opgeslagen. De Horizontal maakt het opslaan van maximaal 60 ton nuttige last mogelijk. Elk vak kan door vloeren in hoogte worden opgedeeld. De artikelen worden compact opslagen op een hele kleine ruimte.


Horizontale carrousels

Heavy-duty Systemen

Heavy Duty Units

Kardex Remstar in samenwerking met Intertex – Opslag en orderpicking van extreem zware en lange goederen
Met de Towermat en Intermat heavy-duty systemen beschikt Kardex Remstar over de ideale oplossing voor bedrijven die buitenmaatse en extreem zware goederen op een efficiënte, veilige en compacte wijze willen opslaan.

 

 

Lektriever

Lektriever

De Lektriever is een softwaregestuurde, geautomatiseerde mediaopslag die duizenden bestanden, video's, cd's, dvd's enz. kan beheren. Deze kan offl ine worden gebruikt of online met onze IT-systemen worden verbonden. De bediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk: De Lektriever zoekt automatisch en met één druk op de knop elk gewenst medium.

 

 

Lektriever

Brochure downloaden
ProductPortfolio
 
OK