Contact

  +32 2 340 10 80

Naar het contactformulier

LogiMAT: Kardex Remstar presenteert efficiënte intralogistiek én nieuwe service supportIn overeenstemming met het motto van LogiMAT dit jaar (14-16 maart 2017) - "Shaping Change Digital - Connected - Innovative" – tonen de logistieke partners van Kardex Remstar en Kardex Mlog hoe intralogistieke oplossingen intelligent met elkaar kunnen worden verbonden.

Op hun gezamenlijke stand (no.1u51,hal 1) zullen beide bedrijven een live demonstratie presenteren van een logistiek proces dat in elke fase perfect gekoppeld is. Van inkomende goederen, het opslaan en terugvinden van goederen, tot de volledig geautomatiseerde afhandeling van uitgaande goederen met behulp van robottechnologie. De oplossing staat een geleidelijke automatisering van het logistieke proces toe, terwijl kosten worden bespaart en efficiëntie verbeterd. Om te voldoen aan de hoge eisen van beschikbaarheid presenteert Kardex Remstar ook haar nieuwe remote support oplossing die een optimale werking van het systeem garandeert.

Baanbrekende remote support van Kardex Remstar
De nieuwste oplossing gaat veel verder dan de klassieke service: In plaats van het verstrekken van onderhoud op afstand is de Life Cycle Service in staat om via een portal permanent toegang te verkrijgen tot het systeem om zo vooruitlopend onderhoud uit te kunnen voeren. Met behulp van dit portal kunnen klanten continu het gebruikersgedrag van hun opslagsystemen waarnemen. De tijd voor preventief onderhoud van de machines kunnen zeer accuraat worden bepaald op basis van deze gegevens.

Tegelijkertijd krijgen klanten een live overzicht van de status van hun machines. In het geval van een storing kunnen Kardex Remstar servicemedewerkers direct schakelen met betrekking tot het vaststellen hiervan en het uitvoeren van de storing op afstand. Dit vermindert aanzienlijk niet geplande stilstand en bespaart kosten over de gehele levensduur van de machines. De baanbrekende remote support van Kardex Remstar wordt mogelijk gemaakt door een nieuwe web-based technologie die machine informatie kan coderen en veilig kan overdragen.

 
OK