Contact

  +32 2 340 10 80

Naar het contactformulier

Kardex Remstar bij Autotechnica 2018

Kardex Remstar bij Autotechnica 2018Kardex Remstar bij Autotechnica 2018

De grootste vakbeurs voor (vracht)auto professionals in de Benelux staat weer voor de deur: Autotechnica.

Van 25 tot en met 28 maart maken duizenden professionals kennis met de nieuwste innovaties op alle mogelijke gebieden. Van garage-uitrusting en tools tot onderdelen en smeermiddelen. Maar ook op het gebied van opslag. Benieuwd hoe u tijd en geld bespaart met een geoptimaliseerd magazijn?

Alles voor uw magazijn

Marc Willen, Jeroen deDonder en Frédéric Burkhardt van Kardex Remstar weten werkelijk alles over magazijnoplossingen. Tijdens Autotechnica nemen ze u mee in de wereld van opslag. Een aanrader voor iedereen die bij een garage of een distributiecentrum werkt of leverancier is. Marc, Jeroen en Frédéric denken graag met u mee: hoe kan het overzichtelijker, netter, sneller en veiliger? Dit werkt niet alleen prettiger, maar levert ook een flinke kostenbesparing op. Wist u dat Kardex Remstar magazijnoplossingen levert aan onder andere BMW en First Parts APL?

Alles over Autotechnica

Autotechnica vindt plaats van 25 tot en met 28 maart 2018 in Brussels Expo. Hier komen zo'n 400 fabrikanten en exposanten, met meer dan 1.000 producten en ruim 32.000 toeleveranciers en collega's samen.  

U vindt ons bij standnummer 6D07. Zien we u daar?

 
OK