Contact

  +32 2 340 10 80

Naar het contactformulier

Een nieuwe collega

Ron van Zonneveld!



Een nieuwe collega: Ron!

07-05-2018

Per 1 april is ons LCS-team Benelux versterkt met een nieuwe collega in de functie LCS director Benelux. Ron van Zonneveld!

Life Cycle Services zorgt ervoor dat de systemen of machines bij klanten zo veilig, langdurig en optimaal mogelijk kunnen functioneren.

Ron is getrouwd, vader van een zoon, trotse opa en woonachtig in Den Haag. Sport is zijn passie en met name het bezoeken van sportevenementen. De tribune van de Kuip is zijn vaste standplaats bij de thuiswedstrijden van Feyenoord. Ook probeert hij elk jaar een aantal keren een Formule 1 race, hockeywedstrijd of een schaatsevenement in het Thialf bij te wonen. Verder heeft Ron interesse in computers en programmeren.

 

Ron heeft na de MTS en HTS een MBA studie gevolgd en is met 27 jaar ervaring in service management een echte professional.

‘Bij service komen alle facetten van het bedrijf aan bod’ aldus Ron.

Binnen zijn nieuwe rol is Ron verantwoordelijk voor het LCS-team Benelux dat bestaat uit 30 medewerkers. Ron zal zich richten op het verbeteren van serviceverlening voor een nog betere aansluiting op de wensen van de klant. Korte lijnen en snel schakelen.

 

Ron: “Ik kijk uit naar een goede samenwerking met mijn directe collega’s van het LCS-team, medewerkers van het NB-team, managementteam, klanten en iedereen die verbonden is aan Kardex Remstar!”

 

 

 
OK