Magazijnoplossingen

Geïntegreerde systemen voor een hogere capaciteit in uw magazijn

Magazijn optimaliseren

Heeft u onvoldoende ruimte om uw goederen of voorraad op te slaan? Wilt u de ergonomie in uw magazijn verbeteren? Of heeft u het idee dat het efficiënter kan, bijvoorbeeld omdat u merkt dat uw magazijniers veel moeten lopen en zoeken? Dan is het goed om kritisch te kijken naar uw magazijn en de inrichting van uw processen. Er liggen veel kansen om kosten te besparen, sneller te leveren en de foutmarge tot een minimum te beperken. Een boost voor uw rendement dus!

 

Advies over magazijnoplossingen

Advies over magazijnoplossingen

Hoe u uw magazijn optimaliseert en automatiseert hangt sterk af van de manier waarop uw processen zijn ingericht. Laat u adviseren door onze experts. Zij weten alles over magazijnoplossingen en andere logistieke vraagstukken. Voor persoonlijk advies komen ze graag bij u langs op locatie.

 

Opslag- en orderpicksystemen van Kardex Remstar

Onze opslag- en orderpicksystemen zijn geschikt voor elk type goederen: of ze nu zwaar en lang zijn of juist heel klein. Ze worden op maat gemaakt, waardoor u optimaal gebruik maakt van uw beschikbare ruimte. Niet alleen in de breedte, maar ook in de hoogte. 

 

Voordelen van onze magazijnoplossingen

  • Voorraadnauwkeurigheid van 99%;
  • Picking-nauwkeurigheid van 99%;
  • Hogere ruimte-efficiëntie van 80%;
  • Verhoging van de productiviteit bij de orderpicking van 400%.

 

Contact over magazijnoplossingen
 
OK