Warehouse & Distribution

Picken, verpakken en verzending vergemakkelijken

Distributie en opslag staat voor de bewegingsdoeltreffendheid van producten van het eind van de productielijn, tot de eindgebruiker. Deze activiteiten omvatten: transport, opslag, material handling, beschermde verpakking, voorraadbeheer, orderverwerking en klantenservice. Kardex Remstar oplossingen versnelt picktijden en verhoogt de nauwkeurigheid.

Meer met minder

Alle Kardex Remstar systemen brengen de goederen naar de operator met toenemende picktijd. Door het elimineren van looptijden en het zoeken van het gewenste item, kan de operator meer tijd besteden aan picking - waardoor de totale doorvoer verhoogt wordt. In de meeste toepassingen heeft u minder werknemers nodig om de pickings te doen, - waardoor je echt meer kan doen met minder.

Verhogen van de nauwkeurigheid

Met de geïntegreerde pick to light technologie, kunnen de operators zich richten op de exacte picklocatie. Het pick to light systeem geeft de identificatie van de juiste locatie, en geeft tevens de hoeveelheid, artikelnummer en de omschrijving van het product. Deze technologie geeft een nauwkeurigheid van 99,9% en vermindert het aantal pickfouten.

Toegevoegde waarde

Onze order picking solutions kunnen geïmplementeerd worden in magazijn- en distributie logistiek, inclusief tijdelijke opslag en verwerking van aangiften. Maar dat is niet het enige, onze systemen stellen u in staat om uw klanten extra toegevoegde waarde te bieden zoals kwaliteitscontrole en functiecontroles zoals, veilige opslag, gespecialiseerde verpakkingen, accreditatiebewaking en inklaring.

Flexibele oplossingen voor opslag management

Voor logistieke centra geldt: de producten die u vandaag behandelt, hoeven niet de producten te zijn die u morgen behandelt. De oplossingen van Kardex Remstar zijn modulair en flexibel te veranderen met uw bedrijf. Trays en dragers zijn gemakkelijk te herconfigureren om zo de opslagcapaciteit te verhogen. Systemen kunnen binnen uw faciliteit ook verplaats worden met behulp van ons gecertificeerd service team.

Volledige systeem integratie

Onze oplossingen kunnen in elk logistiek systeem volledig geïntegreerd worden.  Power Pick Global voorraadbeheer management software biedt real time voorraadbeheer management om zo een volledig geïntegreerd logistiek systeem te creëren.

Download Brochure
 
OK