Metaalconstructie

Oplossingen voor met midden- en kleinbedrijf. Op maat ontworpen en intelligent.

Maximale levercapaciteit, weinig stilstand, kleinere voorraden: wij laten u zien hoe u uw ressources effectiever kunt inzetten en uw klanten nog beter tevreden kunt stellen.

Van de driemansgieterij tot de leverancier van componenten voor de autobranche met meer dan 100 medewerkers: de metaalconstructie is net zo veelzijdig en gevarieerd als bijna geen andere branche. En toch: hogere grondstofprijzen, een hoge concurrentie-intensiteit en een sterke kostendruk zijn uitdagingen waaraan de hele metaalsector het hoofd moet bieden. Gezien deze ontwikkeling winnen thema’s als rationalisatie en procesoptimalisatie aan betekenis, juist ook voor midden- en kleinbedrijven.Sneller, beter, eenvoudiger

Wie tegenwoordig zijn positie wil behouden op de markt, moet zijn capaciteiten en ressources zo economisch mogelijk inzetten. Precies op dit punt biedt de samenwerking met Kardex u doorslaggevende voordelen: maximale beschikbaarheid bij zo min mogelijk transport- en opslagkosten is voor ons het belangrijkste principe: of u nu ruimte besparen, bufferen, de productie op intelligente wijze sturen, gereedschap binnen handbereik opslaan of prefabelementen efficiënter picken wilt: wij bieden u oplossingen die geschikt zijn voor het midden- en kleinbedrijf – afgestemd op uw arbeidsprocessen, wensen en ideeën. Speciaal op maat ontworpen voor u. Want geen enkel metaalconstructiebedrijf is hetzelfde. Uw voordelen: alleen al kortlopende, overzichtelijke investeringen betekenen voor u duidelijke verbeteringen.


Geïntegreerd en intelligent

En als u nog een stapje verder wilt gaan, dan bieden wij u totaaloplossingen en advies uit één hand: dankzij de intelligente inrichting en integratie van uw logistieke en productiestructuren helpen wij u de picking- en afvoertijden te verkorten, verstevigen uw positie binnen het leveranciersnetwerk en helpen u om succesvol te reageren op de eisen die de markt stelt.

 

 
OK