Machinebouw

Sterk zijn, sterk blijven. Heel simpel.

Alles goed: met Kardex vergroot u niet alleen uw capaciteit en bespaart u opslagoppervlakte, u creëert ook vrije ruimte voor de toekomst.

Thema’s als kostenverlaging en efficiëntieverhoging zijn heel actueel. Want: de internationale concurrentie op het gebied van technologie spitst zich toe, de concurrentiedruk op de wereldmarkt wordt sterker. Zo is vooral het midden- en kleinbedrijf vaak gedwongen arbeidsplaatsen naar ‘goedkopere’ landen te verhuizen. Alleen bedrijven die in staat zijn niet alleen de kosten terug te dringen, maar tegelijk ook de service en de kwaliteit te verbeteren, kunnen deze trend tegengaan.

 

De sleutel ligt in de logistiek

 

Meer capaciteit, nog meer service, de hoogste kwaliteit – tegen lagere kosten? Een uitdaging waarop alleen kan worden gereageerd door efficiënter te zijn. Het is de moeite waard een blik op de interne logistieke processen te werpen, want binnen de machinebouw is ongeveer vier procent van de kosten relevant voor de logistiek, aldus de VDI-Gesellschaft Fördertechnik, Materialfluss, Logistik. Precies hier haken de specialisten van Kardex in: wij controleren zowel bedrijfsprocessen, productie- en opslagstrategieën als organisatievormen en helpen de totale werkstroom te optimaliseren. Van uw leveranciers tot de afzonderlijke werkruimte binnen uw bedrijf aan toe.

 

Vrije ruimte voor uw succes

 

Opslaan, bufferen, de toelevering van materiaal, onderdelen en gereedschap: door het perfecte samenspel van alle logistieke processen,  intern en extern, kunt u door de samenwerking met Kardex gebruik maken van een belangrijk rationalisatiepotentieel. Maximale beschikbaarheid bij zo min mogelijk transport- en opslagkosten is voor ons het belangrijkste principe: wij werken voor u complete systeemoplossingen uit die u ook kunt integreren in complexe processen. Uw voordelen: u bespaart niet alleen oppervlakte bij de opslag en de productie, u verhoogt ook de procesveiligheid en transparantie. Zo creëren wij vrije ruimte, zodat u zich ook in de toekomst kunt concentreren op wat u succesvol maakt: de ontwikkeling van verfijnde technische concepten voor uw klanten.

 

 
OK