Logistieke centra

Meerwaarde bieden. Heel simpel.


Wij ontwikkelen al decennialang oplossingen voor de meest uiteenlopende branches, toepassingen en toepassingsgebieden: onze ervaringen met logistieke systemen en met efficiënte magazijnoplossingen, waar u van kunt profiteren.

Derde Partij Logistiek, ook wel ‘Vierde Partij Logistiek’, ‘Vijfde Partij Logistiek’ of ‘Lead Logistics Provider’ genoemd, is dé economische sector met de beste toekomstperspectieven: steeds meer bedrijven zien in dat ze zich moeten concentreren op hun kerncompetenties en besteden de complete logistiek uit. Dat stelt u als logistieke dienstverlener voor altijd nieuwe uitdagingen en creëert voor u altijd nieuwe, aantrekkelijke kansen voor de toekomst. Of u nu een centraal magazijn beheert, een supersnelle reserveonderdelenservice aanbiedt, als distributiecentrum voor een maximale werkstroom zorgt of ook machines en apparatuur verhuurt: maak gebruik van onze ervaringen met de meest uiteenlopende branches, opdrachten en speciale gevallen en biedt uw klanten een maximale service over de gehele toeleveringsketen aan.Service die uw klanten overtuigt

Mag het een beetje meer zijn? Wij ontwikkelen samen met u efficiënte logistieke oplossingen voor alle taken binnen het magazijnbeheer en de distributie, inclusief tussentijdse opslag, planning en de afhandeling van retourzendingen. En niet alleen dat: u kunt uw klanten meerwaarde bieden, bijvoorbeeld door kwaliteitscontroles en functionele testen, modificatiewerkzaamheden, conserveren, deconserveren, reparatiebeheer, verpakkingen, in- en uitklaring, controle van accreditieven enzovoort, enzovoort? Wij laten u zien hoe u dat doet.


Flexibel en open voor alles

 

Onze oplossingen kunnen in ieder logistiek systeem worden geïntegreerd. Als efficiënt magazijn, bij de productie of als buffer voor de expeditieafdeling. De Kardex-magazijnbeheersoftware en pick-and-place-systemen garanderen bovendien een veilige inslag en uitname, ook tijdens spitsuren.


Denken aan de toekomst

Of u nu dienstverlener bent voor één of voor veel verschillende klanten: wij zien erop toe dat uw magazijnsysteem gereed is voor nieuwe eisen – bijvoorbeeld met het oog op de grote variatie aan artikelen of winstgevende extra services. Praat eens met ons.

 
OK