Levensmiddelen

Profiteer – ook van verplichtingen. Wij laten u zien hoe u dat doet.

Aan wettelijke eisen voldoen, het beschikbare potentieel optimaal benutten, nieuwe mogelijkheden aangrijpen – met de dynamische opslagsystemen van Kardex Remstar is dat allemaal kinderspel voor u.

Essences of kruiden, chargecontroles, schimmelculturen of verpakkingen: u kunt allerlei kanten op met de dynamische opslagsystemen van Kardex. En ze zijn ook goed voor allerlei, want of er nu gecontroleerde temperaturen, geconditioneerde werkomstandigheden of een droge atmosfeer vereist zijn – wij hebben de juiste oplossing al ontwikkeld voor u. Het mooie daarvan: deze eisen zijn allemaal te realiseren, zelfs binnen de directe productieomgeving. Zo kunnen de productiemethoden aanmerkelijk worden versneld.Veiligheid bij belangrijke vragen – en voordelen voor u

Wie, wat, wanneer, hoe? Bedrijven binnen de levensmiddelenbranche zijn wettelijk verplicht om op deze vragen een betrouwbaar antwoord te verschaffen, en moeten goederen volledig kunnen traceren, vanaf het ontstaan tot en met het verbruik. Een voorschrift dat u natuurlijk moet toepassen. Maar waarvan u ook aanzienlijk kunt profiteren. Want: de traceerbaarheid van goederen biedt u meer dan alleen de mogelijkheid om producten op elk moment te kunnen lokaliseren, te blokkeren of terug te halen. Praat eens met de logistieke specialisten van Kardex – wij laten u zien hoe u met behulp van tracking & tracing bijvoorbeeld realtime-informatie over voorraden en het goederenverkeer inwint, uw goederenvoorraad verkleint en zo eenvoudig mogelijk zinvolle rapporten opstelt. En meer.


RFID, CPFR?  Alles onder controle!

Het gaat uiteindelijk ook binnen de levensmiddelenbranche maar om één ding: ervoor zorgen dat het juiste product op het juiste moment op de juiste plaats komt. In precies de gevraagde hoeveelheid. Ook hier staat Kardex u terzijde. Bijvoorbeeld, als het erom gaat lineaire toeleveringsketens met behulp van nieuwe technologieën om te vormen tot sterke, flexibele en op de behoeften afgestemde logistieke netwerken. Of als u de prognosenauwkeurigheid wilt verhogen en zo de beschikbaarheid op het verkooppunt wilt optimaliseren. Want: de toekomst valt het beste te voorspellen, wanneer we haar zelf vormgeven.


Systematisch en slim

Wat voor zin heeft de beste hardware zonder een sterk, intelligent softwarenetwerk? Door relevante interne processen systematisch aan elkaar te koppelen, creëren wij de voorwaarde voor meer efficiëntie, transparantie en flexibiliteit. En dus voor succes op de lange termijn.

 
OK