Handel

Alle orders in orde – eenvoudige, overzichtelijke orderprocessen dankzij een perfect logistiek systeem 


Heel duidelijk: wie orders snel en op een betrouwbare manier afhandelt, trekt op de markt aan het langste eind. Met de oplossingen van Kardex wordt dit werk iets makkelijker voor u.

Perfecte, precieze leveringen, traceerbaarheid, een efficiënt management van retourzendingen. Bovendien de eenvoudigste bediening en hoogste flexibiliteit als het er in het hoogseizoen weer druk aan toe gaat. Dat allemaal en nog veel meer kunt en moet u van ons verwachten. Want: de globalisering, de technische vooruitgang en een veranderd koopgedrag hebben de afgelopen jaren processen in gang gezet die de handel voor nieuwe uitdagingen stellen.

Goederenstromen en afzetwegen verschuiven, de marges worden steeds kleiner.


Benut het differentiatiepotentieel

Tegenwoordig hebben alleen die bedrijven een concurrentievoordeel die met verstand inkopen, goederen op een slimme manier door de organisatie loodsen en ook net zo handig weer verzenden. Dat veronderstelt echter een transparante en effectieve logistieke toeleveringsketen. Precies hier haken de specialisten van Kardex in: van het plaatsen van orders tot het beheer van retourzendingen: wij zijn uw contactpersoon als het erom gaat goederenstromen optimaal te beheren. Want zekerheid voor de toekomst betekent voor handelsondernemingen tegenwoordig vooral: een consequent kostenbeheer.


Kansen binnen de e-commerce

Snelle leveringstermijnen, een eersteklas service: e-business verlegt grenzen. Eenvoudige, overzichtelijke orderprocessen en retourzendingen zijn van wezenlijk belang voor het succes van uw bedrijf. Ook hier scoren die bedrijven punten die op de achtergrond beschikken over een over het algemeen perfect functionerend logistiek systeem.


Software

Wat voor zin heeft de beste hardware zonder een sterk, intelligent softwarenetwerk? Door relevante interne processen systematisch aan elkaar te koppelen, creëren wij de voorwaarde voor meer efficiëntie, transparantie en flexibiliteit. En dus voor succes op de lange termijn.

 
OK