Geneesmiddelen

Hit the Target with Dynamism. And with Kardex Remstar.

Het beschikbare potentieel optimaal benutten, nieuwe mogelijkheden aangrijpen – met de logistieke en magazijnoplossingen van Kardex creëert u speelruimte waarmee u uw concurrentiepositie kunt versterken.

Een toenemende kostendruk, voortschrijdende globalisering en een slecht afgestemd gezondheidsbeleid: de farmaceutische en geneesmiddelenbranche staat voor steeds nieuwe uitdagingen. En toch: de vooruitzichten zijn niet slecht gezien het groeiende aantal patiënten wereldwijd en een groeiende vraag naar  de modernste behandelingsmethoden, die in toenemende mate door de particuliere verzekeringen worden betaald. Meedoen met de strijd om de generieke markt is een antwoord op het veranderende ondernemingsklimaat. Het andere antwoord luidt: onderzoek doen en wetenschappelijke kennis zo snel mogelijk toepassen. Dat betekent echter in beide gevallen: van nieuwe technologieën profiteren en beschikbare ressources optimaal benutten.Sneller van A naar Z

Wij helpen u vrije ruimte voor uw beslissingen te creëren. Dankzij uiterst dynamische, logistieke processen, vanaf de ontwikkeling en de productie tot en met de distributie aan toe. Of het nu gaat om voorraadbeheer van verpakkingen, containers en stoffen, het gereedzetten van materiaal voor de productie of om receptuurbeheer – de optimalisering en versnelling van de werkstroom staat altijd op de voorgrond.


Nieuwe wegen, nieuwe mogelijkheden

Ook binnen de gezondheidsindustrie veranderen de distributiekanalen – richting distributeurs en e-business. Profiteer van onze uitgebreide ervaring op het gebied van productie- en leveringsconcepten en benut het potentieel dat u op dit punt wordt geboden.


Veiligheid bij belangrijke vragen

Wie, wat, wanneer, hoe? Het antwoord op deze vragen kan in bepaalde situaties enorm belangrijk voor u zijn. Dankzij een exacte registratie, documentatie en regeling van alle relevante processen en systemen is met behulp van Kardex de traceerbaarheid altijd gegarandeerd.


Flexibel en open voor alles

Onze oplossingen kunnen in ieder logistiek systeem worden geïntegreerd. Als efficiënt magazijn, bij de productie of als buffer voor de expeditieafdeling. De Kardex-magazijnbeheersoftware en pick-and-place-systemen garanderen bovendien een veilige inslag en uitname, ook tijdens spitsuren.

 

 
OK