Elektronica

U hebt eisen. Wij hebben de antwoorden.

Klein, maar olala: uiterst kwetsbare elektronische componenten stellen aan de opslag heel speciale eisen, waaraan u met onze oplossingen spelenderwijs kunt voldoen. 

 Of het nu gaat om onderdelen, componenten of halffabricaten, om tussentijdse, kortetermijn- of langetermijnopslag. Geautomatiseerde opslag van kleine onderdelen binnen de toeleveringsketen of in het magazijn. Wij hebben de antwoorden op uw vragen. Daarbij houden wij rekening met de belangen vanuit chemisch, natuurkundig en biologisch oogpunt. Zowel binnen de halfgeleidersindustrie als bij de elektronicaverwerking. Helemaal zoals uw situatie dat vereist.Processen beter de baas

Flexibiliteit is tegenwoordig nodig, juist binnen de elektro- en elektronica-industrie: de grote verscheidenheid en complexiteit van de producten neemt constant toe. De constructieafmetingen worden steeds kleiner en moeilijker te hanteren. Over succes of mislukking beslist in aanzienlijke mate de doorlooptijd. Het is begrijpelijk dat veel bedrijven zich afvragen hoe ze de interne processen verder kunnen optimaliseren. Daarom beginnen wij heel doelgericht bij het draaipunt binnen uw productie: het sturen van de materiaalstroom. Want uw succes in de toekomst is in doorslaggevende mate afhankelijk van de capaciteiten van uw logistieke systemen. Heel concreet gezegd: onze specialisten helpen u de materiaalstroom, en daarmee de gehele werkstroom, nog flexibeler, nauwkeuriger en slagvaardiger te maken. Voor de eisen van vandaag, maar vooral ook voor de eisen van morgen.


Alles onder controle

Bij ons krijgt geen enkel stofdeeltje een kans: wij garanderen optimale omstandigheden voor bijv. de opslagruimte voor kleine onderdelen, als het gaat om klimaat, reinheid, ESD-beveiliging en functionaliteit. Zo wordt ook een onbeperkte opslagtijd bij een relatieve vochtigheid onder de 5% – waarmee u tegelijk voldoet aan de JEDEC-voorwaarden – kinderspel voor u. Productiebedrijven hebben een geautomatiseerd logistiek systeem nodig dat optimaal beschikbaar is, om materiaal aan te voeren en halffabricaten en afgewerkte producten op te kunnen slaan.


Sneller produceren, sneller leveren

Een droge atmosfeer, gecontroleerde temperaturen, geconditioneerde werkruimtes of een combinatie van deze factoren bij de opslag: Het is allemaal te realiseren, zelfs binnen de directe productieomgeving. Voor u een enorm voordeel, want de onderdelen worden daardoor aanmerkelijk sneller toegankelijk en de verwerkingstijden bij de machines kunnen steeds in acht worden genomen.


Veiligheid bij belangrijke vragen

Wie, wat, wanneer, hoe? Het antwoord op deze vragen kan in bepaalde situaties enorm belangrijk voor u zijn. Dankzij een exacte registratie, documentatie en regeling van alle relevante processen en systemen is met behulp van Kardex de traceerbaarheid altijd gegarandeerd.


Software

Wat voor zin heeft de beste hardware zonder een sterk, intelligent softwarenetwerk? Door relevante interne processen systematisch aan elkaar te koppelen, creëren wij de voorwaarde voor meer efficiëntie, transparantie en flexibiliteit. En dus voor succes op de lange termijn.

 

 
OK